Sloten op zijn Kop PDF Afdrukken E-mail

Het jaarlijkse feest in Sloten, aan het eind van de zomervakantie, vindt dit jaar plaats op 17 en 18 augustus. Op zaterdagavond is er de traditionele barbecue op het Dorpsplein met bal na.

Op zondag zijn er op allerlei plaatsen activiteiten. Het begint bij de kaasboerderij naast de molen. Daar komen proeverijen, gratis hapjes en waarschijnlijk ook weer ponyrijden voor de kleintjes. Bij de Molen van Sloten zijn verschillende optredens, met in ieder geval weer het grote koor met zeemansliederen. Er zijn plannen om op het pleintje bij de haringkar een markt te organiseren en vanaf de Halve Maan tot de speeltuin is er weer de kunst-/crea-/en brocantemarkt.

De speeltuinvereniging heeft ook weer de nodige verrassingen in petto en de dorpsraad heeft ook aangekondigd om het jubileumjaar niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Voor meer informatie en het huren van een marktkraam kijk op: www.slotenopzijnkop.nl