Matinee Concert Sloterkerk - zondag 6 november 2016 PDF Afdrukken E-mail

In de Sloterkerk, Osdorperweg 22, te Amsterdam zal op zondagmiddag 6 november 2016 om 15.00 uur een matinee concert gegeven worden.

Musici van het Koninklijk Concertgebouw Orkest zullen een concert verzorgen. Een drietal musici van het KCO zal optreden.

Deze musici zijn niet minder dan de eerste solo-fluitist Kersten McCall, de dwarsfluitiste Mariya Semotyuk en de celliste Julia Tom. Verder met medewerking van David Schlaffke als klavecimbelspeler. Op het programma staan de beroemde triosonates van J.S. Bach en zonen.

De toegangsprijs bedraagt 9 euro. Na afloop is er volop gelegenheid is er een gratis consumptie in het wijkgebouw pal achter de kerk.

Meer informatie op onze website: www.sloterkerk.nl